FAQ

Købsvilkår

Priser

Alle priser på webshoppen angives i DKK, inklusive moms, alle danske afgifter mm. Priserne er ekskl. forsendelsesomkostninger (porto). Bestiller du fra et andet EU-land, betales dansk moms og ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Bestiller du fra et ikke EU-land, vil du ikke betale dansk moms, men varerne kan blive pålagt told og moms i dit hjemland.

Betaling

Betales med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko, i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en Internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 DKK., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

De data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Members-Lounge eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet trækkes først når din ordre afsendes fra Members-Lounge, og der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Hos Members-Lounge kan du betale med følgende betalingsmidler:

Forbehold

Der tages forbehold for tryk- og tastefejl samt udgåede og udsolgte varer.

Levering

Members-Lounge benytter  Postdanmark  samt GLS som fragtfirmaer.

Din bestilling tillægges porto jf. Post Danmarks / GLS til enhver tid gældende takster.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos leverandører.

Hvis du bestiller flere varer samtidig hos Members-Lounge vil varernes vægt blive sammenlagt, og forsendelsesomkostninger blive udregnet ud fra varernes vægt. Med leveringstid menes antallet af dage, inden varen(e) afsendes fra Members-Lounge. I tilfælde af, at leveringstiden afviger væsentligt fra det anførte, vil du straks modtage besked herom, og du har mulighed for at fortryde eller ændre ordren.
Forsendelser til udlandet vil blive pålagt det gebyr som Post Danmark opkræver.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du fortryder købet, skal du blot returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som du modtog den i. Bemærk, at du ikke må tage varen i brug og derefter forvente at kunne returnere den. Du har som regel lov til at undersøge varen, og evt. afprøve den, såfremt det ikke forringer varens værdi (varens eventuelle salgsemballage er en del af værdien). Dvs. fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Hvis du har købt varer via Internetbutikken hos os, har du som regel ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage efter, du har modtaget den. Du kan returnere varen ved at sende den til følgende adresse:

Members-Lounge
Hesseløgade 14  2 tv
9000 Aalborg
Danmark

Når du fortryder et køb, overføres købesummen til din konto, som vi har registreret i forbindelse med dit køb. Tilbagebetaling sker hurtigst muligt efter, at vi har modtaget varen og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

BEMÆRK! Der ydes ingen fortrydelsesret på varer, der skal fremstilles eller tilpasses efter dine individuelle behov, såfremt fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Dette gælder dog kun, når du forinden har givet samtykke til, at Members-Lounge må påbegynde fremstillingen eller tilpasningen inden fortrydelsesrettens udløb. Ved accept af vilkår i forbindelse med bestilling af denne type varer, accepterer du samtidig, at fremstillingen af varen kan påbegyndes inden fortrydelsesfristens udløb.

Dine personlige oplysninger

Vi videre sælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre.

Disse registreres kun i vores kundekartotek.

Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger, såfremt dette ønskes.

For at du kan indgå aftale med os på members-lounge.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, med det formål at kunne levere varen korrekt til dig.

Personoplysningerne registreres hos members-lounge.dk, og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcist hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for members-lounge.dk, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos members-lounge.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.

Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed, rettes til members-lounge.dk via e-mail info@members-lounge.dk

På members-lounge.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer.

Hvordan dette gøres, afhænger af din browser. Logstatistik Vi bruger en logstatistik på members-lounge.dk.

Dette er et statistik-system, der opsamler information, som kan give et statistisk billede af hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere members-lounge.dk.

Reklamationsret

Der ydes to års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Members-Lounge inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Members-Lounge returneringsomkostninger i rimeligt omfang.
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Members-Lounge
Hesseløgade 14  2 tv
9000 Aalborg
Danmark

Tlf: 26790589

Mail: info@members-lounge.dk

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.